FPR01 четецът за пръстови отпечатъци вече е достъпен за комфорт. Той работи с UCM/Достъпът за комуникация с Comfort. Това е подходящо за домове и малки офиси, което е основният пазар за системата на комфорта. Всеки от 16 потребители може да регистрира няколко пръстови отпечатъка за разпознаване, когато потребителят е удостоверен. Освен че отваря електронното заключване, системата може да активира сцени в зависимост от валидирания потребител.

Например, за офис персонала, офисните светлини и климатиците могат да бъдат включени и системата за безопасност и сигурност може да бъде обезоръжена. За почистващото средство вратата се отключва и системата е обезоръжена само в определени моменти. Валидният пръстов отпечатък може също да въоръжи системата за безопасност и сигурност и да изключи всички светлини, климатици и уреди в дома и офиса. Comfort може да набере на програмирани телефонни номера (или да изпраща SMS с помощта на UCM/GSM модула), когато системата за безопасност и сигурност е въоръжена или обезоръжена … интерфейсът между четеца на пръстови отпечатъци и контролера на комфорта е от RS232 или RS485 сериен интерфейс, изискващ само A Кабелна телевизия за данни за връзка. Комфорт следи комуникацията, за да постави сигнал или аларма, ако кабелната телевизия е отрязана или четецът на пръстови отпечатъци е подправен.

Модулът FPR01 ще бъде наличен през следващите няколко седмици от Cytech Europe Ltd.

ComfortForums.com: Заключва за печат на пръсти

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook, или се абонирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получите тези новинарски истории, доставени чрез имейл, направо във входящата ви поща всеки ден

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published.