Това е изключено да кука, йо. Простете ми, че получих малко гангстер. Това е моят вътрешен $ Herdog. Както и да е, знаете, че бавно правим детската стая на сестрата на Джон Емили с голям бюджет и добрата новина е, че се върнахме с още една актуализация. Вече споделихме как боядисахме някои модерни вертикални ивици, добавихме големи огледала, за да отворим нещата, да изтръпнахме много лесна пола без шитрица и направихме напълно безплатно изкуство, като рисуваше най-добре върху старо платно с боя Лесни круши с висококонтрони.

Но какво да кажем за функцията и съхранението? Емили има Armoire с добър размер в пространството, както и с променяща се маса, пълен килер и дори някакво недооценено съхранение благодарение на гореспоменатата скрита пола. Но имахме една последна идея за дисплей, за да запазим няколко неща в Arm’s Easn по сладък и интересен начин. Спомняте ли си как обсъдихме, че имаме план за празното пространство под тези две големи огледала?

Е, най -накрая трябваше да изпълним нашата много лесна идея. И отне около десет минути. Буквално. Току-що окачихме шест куки под огледалата, за да ги заземим и добавим функция в стаята, както и сладко модерно усещане за дрехи.
Нашите любими видеоклипове

Правенето на ново дърво изглежда старо
Как да придадем на купената в магазина дърва за възрастни, регенерирани погледи за всеки строителен проект, като го изтребите и нанасяте напоена с петна от дърво.

Още видеоклипове

0 секунди от 6 минути, 56 секунди

След това
Нашият басейн: ден и нощ
02:22

На живо
00:25
02:03
06:56

Но те не са просто всякакви куки. О, не, това са безумно готини сгъваеми куки. Така че, когато те не се използват или ако Емили някога иска да ги прибере …

… Те просто се сгъват и щракват на мястото си:

Така че от лигавници до тоалети (шапки, обувки, онези) до торбички с памперси и раници- дори платнени торбички или висящи кошници, които могат да настанят играчки или мръсно пране- тази стена е много разнообразна и функционална. Разбира се, задължителното предупреждение тук е, ако имате деца, които се случват наоколо, бъдете сигурни, че няма каишки или шнурове, висящи от куките, които могат да се забият. Първо! И със сигурност помага да ги окачите на добро разстояние от пода, така че вашите малки да не могат да удрят главите си по тях (Емили са на около три и половина фута от земята).

Ето как две опаковки от 9,99 долара куки от IKEA могат да добавят интерес, забавление и да функционират във всяка стая за под двадесет боб. И докато ние разкриваме много повече от преобразуването на детската стая, ще споделим много искана снимка на моето платно, боядисано от круши от миналата седмица, всички затвориха. Не е ли козметична? Вероятно най -красивото нещо в това изкуство „Направи си сам“ беше цената от 0 долара. Ако запазването на пари в чантата ви не е красиво, тогава не знам какво е.

Следете за актуализацията на детската стая през следващата седмица, която включва не само ново осветление за стаята, но и преобразяване на нюанса на лампата на лампата (за по -малко от осем долара). Междувременно ни кажете какво правите, когато се отнася до добавянето на функция около собствения ви дом. Някакви лица, които се водят на куки, които искат да се излязат? Някакви изроди на кошницата, които имат вътрешността да признаят своя кошохолизъм? Ще започна. Здравей, казвам се Шери и съм кошохол.

Още съобщения от Young House Love

Leave a Reply

Your email address will not be published.