Голяма мъка, истински свят на ZigBee! AMX току -що разкриха ново разнообразие от дистанционни, използващи безжичната технология Zigbee.

„Новите Mio Modero® R-3, както и R-4 ръчни дистанционни, както и Netlinx® Zigbee Gateway, както и ретранслатор са първите продукти, които ще бъдат въведени в новата линия на устройства с активирана Zigbee. Mio Modero R-4 също е първото приспособление за интерфейс на AMX, за да интегрира функциите, както и ефективността на сензорния панел в ръчно дистанционно.

„Много от нашите интегратори искат решение за дистанционно управление, което поддържа няколко устройства, позволява значителен обхват на комуникация, предотвратява намеса в други джаджи, както и осигурява дълъг живот на батерията“, заяви Робърт Ноубъл, вицепрезидент на AMX по мениджмънт. „След като анализира нашите опции, AMX приеме Zigbee Common, тъй като ни позволи да създадем убедителна продуктова линия, която да се занимава с всички тези нужди, както и повече, включително да улесни създаването на AMX Manage в съществуващите домове.“…

Mio Modero R-4 (Mio R-4) е подходящото решение за лица, желаещи производителност на сензорния панел по поръчка в малко ръчен тип фактор. Дистанционното разполага с 2,4-инчов цветен LCD сензорен екран с AMX G4 графичен двигател, който позволява на R-4 да поддържа анимирани и/или статични икони, в допълнение към динамичните списъци, както и превъртането на текст на Marquee за дълги думи, както и фрази . Използвайки инструмента за стил на TPDesign 4 в стила на AMX, системните интегратори могат да персонализират всеки екран към уникални предпочитания на клиента – от осветяване, както и до предварително задаване на климата за забавление, както и за гледане на филми до избор на приспособления за телевизори, както и DVR. MIO R-4 също включва 28 бутона за работа с конкретни функции за джаджи, в допълнение към три дистанционни навигационни бутона.

Mio Modero R-3 (Mio R-3) използва точно същите характеристики, както и тип фактор като видният Mio Modero R-2. Той предлага монохромен LCD екран, който показва, че се управлява настоящото приспособление, както и 45 бутони с лазерно гравиране, които могат да бъдат персонализирани, за да задоволят нуждите на частните индивиди, както и уникалните приложения. Три бутона са обозначени да активират макроси или предварително определени последователности от събития, шест са планирани за достъп до частни устройства, както и оставащите 36 представляват специфични функции за експлоатация за всяко устройство.

MIO R-3, както и R-4 поддържат двупосочна комуникация в мрежата на Zigbee, което позволява на ръчните дистанционни да управляват практически неограничен брой устройства. С големия си дисплей, Mio R-4 също може да получи коментари за състоянието на джаджа-от настоящата космическа температура, както и нивата на осветяване до заглавието на мелодията, както и изпълнителят се играе от AMX Max Multimedia Server.

Mio R-3, както и R-4 мигновено стават с докосване, наклони или бутон, както и тъй като дистанционните винаги са свързани с мрежата AMX ZigBee, те са незабавно подготвени за използване от момента, в който са в момента, в който са в момента, в който са в момента, в който са в момента, в който са в момента, в който са избран.

Новите ръчни дистанции на Mio Modero могат да бъдат използвани в почти всякакъв вид интегрирана атмосфера в световен мащаб. Екранът поддържа всички стилове на шрифтове на Unicode Common Forme, както и езици, както и клавиатури могат да бъдат закупени на английски, испански, френски, италиански, китайски, мандарински, както и арабски.

Мрежата AMX Zigbee се вписва заедно

Zigbee е общо в световен мащаб, признат от IEEE (802.15.4) за това, че е мощност, както и надеждна иновация за безжична свързаност, която е както с ниски разходи, така и лесни за разгръщане. На жилищния пазар иновациите са обхванати за сензори, като сигурност, габарити за дъжд, както и светлини, в допълнение към управлението на устройства, включително термостати, ръчни дистанционни, както и интегрирани системи за управление. Тъй като Zigbee се вписва заедно мрежите се отърват от изискването за физическо окабеляване, общите разходи, свързани с добавянето на ново осветление, сигурността, както и системите за управление на климата в съществуващите къщи, са значително намалени.

С новия портал на Zigbee на AMX, както и с ретранслатор, е гарантирана достатъчно безжична защита, както и мъртвите зони никога не са проблем. Един NXA-ZGW Netlinx Zigbee Gateway обработва цялата мрежа AMX Zigbee Fit Together, както и е в състояние да поддържа огромен масив от мрежови джаджи с активирана ZigBee, като същевременно ограничава проблемите с смущения, което го прави подходящо решение за големи, еднофамилни домове, в Допълнение към високи етажни етажни собствености. NXA-ZRP Netlinx Zigbee Repeater работи съвместно с портата AMX Zigbee, за да удължи мрежата за приспособяване заедно, ако е необходимо.

Прессъобщение на AMX

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook или се регистрирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получите тези новинарски истории, доставени по имейл, директно до входящата ви поща всеки ден

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published.