Нека поговорим за приложения, както и за Zerts, нали? (Да, това беше справка за Том Хавърфорд, така че може да искате да се сдобиете с вашата невероятна вода, както и Sandoozles, преди да влезем в нитовата зърна)

Докато изпробвах някои нови приложения за планиране на пода, за да композирам изданието миналата седмица за плановете на нашия офис, аз направих няколко снимки на екрана, както и снимки, за да ви покажа, както и след това, че тази публикация се чувстваше пълна с достатъчна графика, както и Думи без тях, така че повярвах „а, просто ще избегна тези неща“.

Е, не по -малко от няколко партиди от вас поискаха много повече информация за това как са направени нашите етажни планове – както и Lo, тази публикация се роди. Като феникс, издигащ се от пепелта.
Предпочитаните ни видеоклипове

Говорихме за методи, както и инструменти за планиране на зона през 2010 г., както и за това публикувахме това за софтуерно приложение за планиране през 3-D през 2011 г. Колкото и да е 3-D версии бяха практични за планиране Последната ни кухня, все още обикновено планираме в 2-D (като този план на етажа, който направихме от дизайна на тази къща „преди“, използвайки FloorPlanner.com). На тази публикация за оформлението на новата ни къща, няколко от вас посочиха някои нови телефонни приложения за правене на етажни планове, така че вярвах, че ще използвам този офис главоблъсканица, за да взема двойка за въртене, както и да видя точно колко добре работят .

Както MagicPlan, така и Roomscan бяха безплатни (е, да изтеглите … много повече за това по -късно), както и аз избрах да ги изпробвам, тъй като за разлика от приложение, което просто ви помогна да влезете в измервания на стената, както и след това с юфка с икони на мебели , Тези двама наистина гарантирано да произведат етажния план за мен – не се изисква измервателна лента. Може да има и други, като тези, но те бяха единствените две, които открих при разглеждането ми на iOS App Store. Да започнем с MagicPlan. Основната му предпоставка е, че стоите в средата на вашето пространство, както и се въртите на това място, използвайки камерата на телефона си, за да маркирате всеки ъгъл, както и вратата, докато вървите. Както и да, съжалявам за решението си да имам снимки на Шери да правя това, тъй като просто изглеждам като гигантски глупак.

Ето екран, който се справя с обработката, за да уловя в процеса. Вие сте предназначени да подредите всеки ъгъл на пространството по екологичната ос, където след това ще намали онлайн конус. Също така можете да маркирате врати (а не прозорците), както и да маркирате „чрез мебели“. Последното е малко трудно, тъй като трябва да прецените сами къде седи зад обекта.

Тук бяха резултатите от първия ми опит. Можете да видите, че беше, добре, да …

Признавам, че бях малко бърз, както и свободен, като моята ъглова маркировка, като се има предвид, че не бях сигурен точно колко ще компенсира приложението, както и да се коригира. Затова го предоставих още един опит, опитвайки се да бъда много по -предпазлив от изпускането на моите шишарки точно там, където две стени задоволиха пода. Резултатите бяха много по -добри.

Екранната снимка по -горе е след като направих малко регулиране – а именно добавих два прозореца, както и ръчно се грижех за няколко от измерванията. Бях тип недоволен, че наистина трябваше да избухна измервателната лента, само за да проверя нещата-но ако не го направих, измерванията на приложението щяха Цели на планирането на общи райони. Говорейки за това, MagicPlan има някои мебели за задържане (включително барабан!), С с които можете да си играете. Хареса ми, че беше доста лесно да се промени мащаба на нещата, но толкова много беше заключено в безплатната версия, че не си заслужаваше наистина.

Да, аз абсолютно се натъквах на „свободния“ праг. Като се има предвид, че не можах да планирам мебел в приложението, взех решение да го експортирам. Те предлагат страхотни оферти от опции за износ, но много от тях идват на цена. Опитах един безплатен избор на износ (PDF, както и JPG ми изпращат имейл), но е толкова воден знак-тастичен, че не е наистина това, от което се нуждая.

Нека сравним това с другото приложение, което опитах: Roomscan. След проблема ми да се закачам за маркиране на ъглите, ме заинтригуваха за обещанието на тази техника. Обикновено обикаляте пространството, както и държите телефона плоски към стените в редица точки. Изглеждаше доста манекен доказателство (и не, не изглеждах никакъв вид по -малко нервен).

Ето екранна снимка на това, което виждах на телефона си. Упътванията, които те доставят, докато вървите, са невероятно прости, така че почувствах, че разтърсвам първото си сканиране … въпреки че грубата скица, която рисуваше на заден план, ме изнерви малко.

Полученият краен етажен план беше много по -добър от скицата, но все още не беше изключително впечатляващ. Можете да видите и пътеката, която вървях, точно както съм Били от домакинския цирк.

Опитах го два много повече пъти – спиране на много повече точки по стената в следващия си опит, както и да тръгна другата посока в моя ThiRd. Нищо не се оказа никакъв вид по -добър, но като MagicPlan, в който успях да вляза, както и ръчно да поправя измерванията, така че пространството в крайна сметка беше по -малко възпрепятствано.

Тъй като моето пространство изглежда по -добре, не можех да изглежда да направя нещо друго с него, без да купувам пълната версия (която е 4,99 долара), но тъй като безплатната версия наистина не ми спести трудността да избухне измервателната лента, не бях „Не убеден да отиде професионално.

В полза на експериментирането, аз похарчих 2,99 долара, за да експортирам дизайна си на MagicPlan (първата, която опитах) до Floorplanner, като се има предвид, че той веднага го изпрати в акаунта ми на Floor Planner с точно същия имейл адрес. Не успях да постигна много в приложението Floorplanner (това също е безплатно, но изглежда, че е много по -подходящо за таблет), така че отидох към версията на работния плот, която бях използван за използване, както и аз бях идеален гръб В моята зона на комфорт … плюс може да си играя с пространството си в 3-D!

Точно така точно така успях да направя трите различни избора на планиране на пода, които видяхте в изданието от миналата седмица (заедно с нашето весело странно оформление на „текущия офис“). Това беше комбинация от измерване в magicplan, както и след това добавяне на мебели с floorplanner.com.

В крайна сметка не съм сигурен, че съм цялостно преобразуване в изработка на етажен план на базата на приложения-особено ако изисквам точни измервания за изграждане, но за производство на бърз макет на дадена зона (или дори цяла къща, Като се има предвид, че MagicPlan ви позволява да свържете няколко стаи) Щастлив съм, че го имам в задния си джоб.

Имал ли е някой друг друг или лош опит с тези приложения? Имате ли много по -добри техники за споделяне или други приложения, които трябва да опитам? Не вярвам, че съм попаднал на месечната си квота за това, че се появих като doofus, докато неловко държа телефона си в пространство сама, така че се чувствайте безплатни, за да ги сложите върху мен. От друга страна, Шери горе рисува нещо (това е като състезание срещу часовника за бебета), така че тя ще се върне с тези подробности утре.

Psst- Clara отново води разговори. Този път по темата за предпочитаните селскостопански животни, както и още една идея за бебета …

Още статии от млада домашна любов

Leave a Reply

Your email address will not be published.