напоследък получихме много повече от няколко десетки заявки за публикация за любимите ни останали списания за подслон. След като смъркането предизвиква загуба на любими гласове като Domino, Cottage Living, Country Home, Instyle Home и O у дома, хората искат да знаят какво обичаме, така че ето нашето изтичане на маговете, които бягаме до пощенската кутия за всеки месец:

Къщата красива винаги е много вдъхновяващо четене. От предложения за цвят на боята до стаи от висок клас, това списание изхвърля красиви бонбони за очи на редовното. Чувствителни ли са цените за евтини като нас? По дяволите не. Лесно ли е всичко достъпно? Не в живота ви (много неща са достъпни само за търговията- AKA: Designers). Но всъщност ни харесва, че основната им аудитория е интериорни дизайнери на висока цена, защото това е чудесен начин да надникнем в техния „клуб“ и да видим какво обичат, за да можем да преосмислим своите идеи за разход за бюджет.

Better Homes & Gardens е много по -фокусиран върху сам, че прочете с много приложими и изпълними идеи за вземане. От малки проекти до цветова схема вдъхновение и предложения за градинарство, това е чудесно добре закръглено четене за всеки, който иска да оправи дома си през уикенда или дори следобед.
Нашите любими видеоклипове

Обиколка на задния двор на плажната къща
Направете бързо завъртане около прясно завършен задния двор в The Beach House, в комплект с трапезарна маса, зона за хол, външен душ, гореща вана и розов навес за съхранение!

Още видеоклипове

0 секунди от 2 минути, 28 секунди

На живо
00:25
02:03
02:07

Направете го сами е друг гланцов, фокусиран върху проекта, със статии като „Как да рисувате практически всичко“ и „Изградете собствената си масичка за кафе“. Въпреки че излиза само четири пъти в годината, това е чудесен ресурс за тонове вдъхновение на сам и е много полезно да се държите за справка (тъй като те рутинно включват предложения и трикове за справяне с практически всеки проект от висящо изкуство до плат за боядисване). И въпреки че може да изглеждаме малко предубедени сега, когато сме редовни принос, винаги сме обичали техния пестелив метод за декор на дома- което вероятно е причината това да е толкова идеално подходящо за нас!

Точно като нашата къща, нашите селекции от списания са добра комбинация от бюджетен дизайн с случайни разкошни, забити там за бонбони за очи и вдъхновение. Няколко други гланцове, които винаги поглъщаме в Barnes & Noble (не можем да се абонираме за всички тях!) Са: Readymade, конвенционален дом, веранда, Elle Decor, Metropolitan Home, Sunset, Lywell and Coastal Living (има нов редактор В града, така че изглежда много по -добре в наши дни). О, и ние наистина харесваме много повече кръчми, свързани с начина на живот като Real Easy & Martha Stewart Living, защото те се докосват до други основни дейности, свързани с дома като организация и почистване.

Джон също се радва на здравето на мъжете, но виждайки, тъй като те са изложили само две от тях само за две години, може да се наложи да изчака известно време за още един. И разбира се, ако сте местен Richmonder (и дори и да не сте) R. Домът е добро четене- и ние не просто го казваме, защото имаме колона. Честно!

Така че там го имате. Няколко от любимите ни гланцове. Има ли такива, които забравяме? сега е твой ред. Какви магове за подслон запържват вашия бекон напоследък?

Актуализация: Ние също копаем наскоро пуснатото списание Lonny, онлайн лъскав, много подобен на Domino (всъщност той е написан от някои от същите надничания). Ние също копаем крайбрежния живот, защото писането на този кръг от известно време назад. Това показва изключителна гаранция да се превърне в новия Cottage Living (и има много едни и същи редактори там сега- добри неща!).

Още съобщения от Young House Love

Leave a Reply

Your email address will not be published.