Както много от вас знаят, всеки месец обичаме да се наслаждаваме на един евтин- както и в някои случаи свободен- букет, за да поддържаме нещата да се чувстват свежи тук (концепцията наистина произтича от a Много прекрасен коледен подарък от хъбовете известно време назад). Въпреки това този месец просто трябваше да се отклоня от плана, когато видях този мил листен бит мъжки със собствения си лъскав тюркоазен керамичен съд за това- 2,50 долара от Walmart. Звънейки също толкова евтино (ако не и по -евтино), отколкото много от нашите месечни букети за хранителни стоки, ми харесва, че тази поръсване на зеленина живее в бюро както и отново отново … дори ако листният ми приятел в крайна сметка рита фигуралната кофа.

Засега обаче е страхотно. Той е ниско светлинно домашно растение (което е добре за най -добрата страна на бюрото ми, която получава само частична слънчева светлина), както и аз особено ми харесва как изглежда Месечни букети, така че вие мъжете дори да я признаете). Както и наистина аз станах малко сексистки там, като нарекох синята саксийна растения „него“, както и розовата ваза „тя“- съжалявам за това. Ние от всички хора разбираме, че синьото може напълно да работи за жените (тъй като това е един от основните цветове в стаята на дъщеря ни), както и Джон дори се разбира, че има нещо розово от време на време.

Предпочитаните ни видеоклипове

Както и да е, това е нашата месечна доза зеленина. Със сигурност предлагаме да внимавате за евтини саксийни растения в наши дни, особено тези, които се предлагат в прекрасни битови керамични саксии вместо тези евтини пластмасови. По дяволите, дори и тези не са толкова лоши, ако получите хрупкав бял керамичен плантатор от 1 долар от IKEA. Така че има много повече от един метод, за да получите пълното си от красива листна доброта.

На какво се развивате мъжете във флоралния план или отделът за растения в саксия в наши дни? Някакъв вид оферти, които трябва да бъдат намерени? Някой да откъсва неща от собствения си двор? Имахме няколко красиви черешови цветчета на дърво отпред, но избрахме да ги оставим навън само в ситуация, те се опитаха да ме убият, когато бяха поканени във вашия дом (глупави алергии, въпреки че тази година те са много по -добри от обикновено). Някой да изтръпва тези много ефективни букети на нарциси от търговеца Джо? Нека да поговорим за цветята, както и за растенията, които сте поканили вътре.

Още съобщения от млада домашна любов

Leave a Reply

Your email address will not be published.