Открийте винтидж носни кърпи в интернет с уебсайтове като Craigslist, Ebay, както и Etsy. Открихме тези, поставени по -горе в Cabaret Vintage, както и в Cynthia Findlay Antiques в Торонто. Пазарите на бълхи, както и икономичните магазини също са фантастични ресурси, ако нямате никакви свои ханки.

Материали

Винтидж носни кърпи

Album Art Frames

Комплект за завиване на картини

Стъпка 1: Облекчете колекцията си

Нощните кърпички си спомнят много повече ера на неженций, когато хората учтиво ги използваха толкова, колкото приятелите, както и непознатите в нужда. Днес винтидж версиите се предлагат в различни модели, както и правят цветно изкуство, което може да инжектира патина, както и в историята във вашата схема за разкрасяване. вид с вашата колекция, както и да изберете няколко отпечатъка: Избрах сини, както и червени версии.

Стъпка 2: Местоположение Ханкис в рамки

Рамки за снимки с тънък профил, като тези рамки за изкуство на албуми от Metropolitan Outfitters, няма да надхвърлят дребните отпечатъци. Не се притеснявайте, ако Hankies не оформят точно рамките; Виждането на завършените ръбове добавя допълнителна структура, както и измерение. Използвайте празно парче бяла хартия, за да произведете фон за всякакъв вид ханкери, които не достигат по периметъра на рамката.

Стъпка 3: Закачени рамки в решетка

Основната мрежа подпомага донасята покупка на колекция за смеси и мач. Местоположение на всеки кадър на разстояние около 2 ″. Като се има предвид, че те са всички същите размери, е лесно да се модифицират покупката на отпечатъците, както е предпочитано по -късно. Сдвоете ги с индустриална лампа за безпроблемни задачи, както и основни мебели като селски маса, за да не се чувствате старомодни.

Leave a Reply

Your email address will not be published.