Е, той не беше наистина много тайна, но снощи Apple представи новото „Fatboy“ Nano, както и iPod „Touch“. Рутинният iPod е предоставен на името „класически“, както и също така направи направата. Новите джаджи допълнително подобряват продуктовата гама, която вече е породила толкова много цели добавки за домашен аудио.

Apple разкрива iPod touch

Новият iPod touch, въведен днес, разполага с вградени Wi-Fi мрежи, както и революционен индивидуален интерфейс с много докосване-първият въведен на iPhone-който прави лесно да откриете цялата ви музика, видео, както и други цифрови материали като Както и да му се насладите на великолепния широкоекранен екран на iPod Touch. Мултитачният интерфейс използва пионерско ново софтуерно приложение, за да представи перфектния индивидуален интерфейс за Safari, приложението на Apple YouTube, както и новия музикален магазин на iTunes Wi-Fi-всички включват iPod touch. Удивителният 8 -милиметров тънък, iPod Touch разполага с 22 часа възпроизвеждане на аудио, както и пет часа възпроизвеждане на видео. Предлага се по -късно този месец, iPod Touch се предлага в 8GB, както и 16GB дизайни за 299 долара, както и 399 долара, съответно. [05 септември 2007]

Запознайте се с изцяло новия iPod Nano

Apple днес разкри изцяло новия iPod Nano, който сега носи възпроизвеждане на видео, подобрен индивидуален интерфейс, включващ поток на корицата, както и невероятен нов стил на най -известния музикален плейър в света. С участието на по-голям дву-инчов екран с 204 пиксела на инч, новият iPod Nano ви позволява да гледате предпочитаните от вас филми, телевизионните предавания, както и музикалните видеоклипове в точно същата резолюция, предлагана на настоящия видео iPod. Ipod Nano включва три приятни игри (Iquiz, Vortex, както и Klondike), както и можете да закупите, както и да изтеглите други игри от iTunes Store. Затворен в прекрасен нов изцяло метален дизайн, iPod Nano се предлага в пет нови цвята-Silver, Black, Blue, Eco-Cirtily, както и (Product) Red Special Edition. Предлага се днес, iPod Nano се предлага в 4GB, както и 8GB модели, като се продават съответно само за 149 долара, както и 199 долара. [05 септември 2007] ”

Apple.com/ipod

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published.