CommandFusion са добре разбрани за приложението си за автоматизация на мобилни къщи Iviewer.

Те съвсем наскоро публикуваха някои полезни връзки в нашите форуми за няколко видео урока, които дават чудесен поглед върху техния мощен софтуер за Guidesigner. Това е приложение на Windows, което доставя CI или DIY инсталатор за плъзгане, както и намалява атмосферата за установяване на индивидуални интерфейси, изработени по поръчка, които могат да се използват за управление на системите за домашна автоматизация от iOS, както и Android устройства.

Нашият водещ продукт на софтуерния приложения е Iviewer, който вече се използва в експертната автоматизация, както и управлява индустрията. Като цяло е приложение за iOS, както и джаджи с Android, което ви позволява да произвеждате GUI по поръчка, за да управлявате почти всичко.

Концепцията зад това е, че можете да управлявате всичките си системи от едно приложение. Това може да е комбинация от Crestron, кеш в световен мащаб, както и джаджи на Sonos – можете да управлявате всичко от Iviewer. Iviewer е конфигуриран, използвайки приложение за Windows, наречено Guidesigner. За да видите основен урок за това как точно се прави това – вижте нашето ръководство за бързо начало тук:

Също така доставяме хардуерна опция за свързване на други системи, както и джаджи заедно за безпроблемна автоматизация, както и за контрол. Нашият хардуер използва отворени протоколи, за да даде възможност за максимална гъвкавост. Ценообразуването също е изключително конкурентно.

Вижте Ръководство за бързо начало на нашия инструмент за конфигуриране на хардуер тук (малко по -дълго):

www.commandfusion.com

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest1
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published.